Τα studios Leonidas χαίρουν προνομιούχας θέσης, ιδανική για ημερήσιες εκδρομές και δραστηριότητες, μέσα στα όρια της περιοχής αλλά και στην υπόλοιπη Χαλκιδική.

Οδηγίες

Από την ανατολική έξοδο της πόλης

Μέσω Πολυγύρου

-Μέσα από τον Πολύγυρο, στρίβουμε με κατεύθυνση Αγίου Όρους, προς το χωριό Βράσταμα. Φτάνουμε στα Βράσταμα μετά από 11 χλμ, αργότερα περνάμε τα Πλανά και το Γομάτι. Μετά το Γομάτι συναντάμε την Ιερισσό και από τα κεντρικά φανάρια, στρίβουμε δεξιά, κατευθυνόμενοι για Ουρανούπολη. Αφού περάσουμε και τα Νέα Ρόδα και αργότερα το λιμάνι της Τρυπητής που βρίσκουμε στα δεξιά, συναντάμε διάφορα ξενοδοχεία. Μόλις φτάνουμε στο ξενοδοχείο Eagles Palace, ακριβώς απέναντι και αριστερά από την κεντρική του είσοδο, θα βρείτε πινακίδες που θα σας οδηγούν προς τον λόφο όπου βρίσκονται τα studios Leonidas.

Μέσω Αρναίας

-Μια άλλη διαδρομή που θα σας γοητεύσει είναι αυτή της Αρναίας. Από την ανατολική έξοδο της πόλης, κατευθυνόμενοι δηλαδή προς Πολύγυρο, πολύ πριν φτάσουμε στον Πολύγυρο, περνώντας έξω από τη Γαλάτιστα, στρίβουμε δεξιά στη διακλάδωση για Άγιο Πρόδρομο και μπαίνουμε μέσα στο χωριό (αν συνεχίσουμε ευθεία συναντάμε τον Πολύγυρο). Μετά τον Άγιο Πρόδρομο, βρίσκουμε την Παλαιόχωρα συνεχίζουμε και βρίσκουμε την Αρναία. Αμέσως μετά την Αρναία βρίσκετε το Παλαιοχώρι* και το Νεοχώρι, τα Στάγειρα, τη Στρατονίκη και λίγο έξω από το Στρατώνι θα βρείτε μία διακλάδωση, στην οποία πρώτα θα στρίψετε πρώτα δεξιά και μετά αριστερά με κατεύθυνση προς Άγιο Όρος. (Αν θέλετε παρόλα αυτά μπορείτε να μπείτε και για λίγο μέσα στο Στρατώνι). Τα ορεινά τοπία που περάσατε από τα προηγούμενα χωριά, τώρα εναλάσσονται με θαλασσινά και βρίσκετε μπροστά σας την Ιερισσό, από τα φανάρια της οποίας θα συνεχίσετε ευθεία. Αφού περάσουμε και τα Νέα Ρόδα και αργότερα το λιμάνι της Τρυπητής που βρίσκουμε στα δεξιά, συναντάμε διάφορα ξενοδοχεία. Μόλις φτάνουμε στο ξενοδοχείο Eagles Palace, ακριβώς απέναντι και αριστερά από την κεντρική του είσοδο, θα βρείτε πινακίδες που θα σας οδηγούν προς τον λόφο όπου βρίσκονται τα studios Leonidas.

*Από το Παλαιοχώρι στη πρώτη διακλάδωση μπορείτε να στρίψετε δεξιά, προς Μεγάλη Παναγία. Αφού περάσατε και την Μ.Παναγία, συνεχίζετε και στην επόμενη μεγάλη διασταύρωση στρίβετε αριστερά και στην επόμενη διασταύρωση στρίβετε πάλι αριστερά, με κατεύθυνση προς Ιερισσό. Μετά το Γομάτι συναντάμε την Ιερισσό και από τα κεντρικά φανάρια, στρίβουμε δεξιά, κατευθυνόμενοι για Ουρανούπολη. Αφού περάσουμε και τα Νέα Ρόδα και αργότερα το λιμάνι της Τρυπητής που βρίσκουμε στα δεξιά, συναντάμε διάφορα ξενοδοχεία. Μόλις φτάνουμε στο ξενοδοχείο Eagles Palace, ακριβώς απέναντι και αριστερά από την κεντρική του είσοδο, θα βρείτε πινακίδες που θα σας οδηγούν προς τον λόφο όπου βρίσκονται τα studios Leonidas.